IX edycja Konkursu o Nagrodę Gospodarczą Prezydenta Miasta Lublin

Urząd Miasta Lublin zaprasza do udziału w Konkursie o Nagrodę Gospodarczą Prezydenta Miasta Lublin. Celem Konkursu jest promowanie najlepszych przedsiębiorców, instytucji i organizacji wnoszących znaczący wkład w unowocześnianie i rozwój gospodarczy miasta oraz budujących pozytywny wizerunek Lublina w kraju i zagranicą. Istotne jest również działanie na rzecz transferu nowych technologii do przemysłu, promocji zrównoważonego rozwoju oraz realizacja strategii uwzględniającej społeczne, etyczne i ekologiczne aspekty w działalności gospodarczej. Nagroda jest potwierdzeniem wysokich standardów biznesowych podmiotu oraz jego pozycji na gospodarczej mapie Lublina, a jej laureaci od lat współtworzą grono najlepszych przedstawicieli lubelskiego biznesu. Zgłoszenia do Konkursu o Nagrodę Gospodarczą Prezydenta Miasta Lublin można dokonać do dnia 1 września 2016 roku. Szczegółowe informacje o konkursie znajdują się na stronie www.lublin.eu/biznes-i-nauka/nagroda-gospodarcza .